Mútua General de Catalunya

Español

L'assegurança de salut millor valorada

Els clients valoren l'assegurança mèdica de Mútua General de Catalunya molt positívament, com demostra el fet que la majoria de noves altes venen recomenades pels mateixos mutualistes. Aquesta valoració també és compartida pels professionals de la salut, com el Col·legi de Metges de Barcelona, que situan a la Mútua en el top del ranking, per davant de companyies com Sanitas, DKV, Mapfre o Adeslas.

Ranking d'entitats asseguradores de salut segons el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

T'informem sense cap compromís

Ara pots contractar l'assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya a un preu molt competitiu.

Què fa diferents les nostres assegurances?

Les millors cobertures

T'oferim el quadre mèdic més ampli de Catalunya i moltes prestacions que altres companyies no ofereixen.

Una assegurança a la teva mida.

Espai Mútua

Un nou concepte d'oficina que permet gaudir als mutualistes, sense cap cost, de múltiples activitats.

Demana més informació emplenant el formulari o trucant al telèfon gratuït 93 445 19 86 (24 h.)

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a Mutua General de Cataluña, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.

x